torsdag, juli 10

Ååååh - Härliga underbara vår!!!

Det här är tidernas i särklass galnaste vår, för oss på Prickig Katt har hela våren varit omtumlande, fint väder och nya butiker.

Vi öppnade för ganska precis en månad sedan upp Prickig Katt i vår ny lokal på Magasinsgatan 17, gamla dojjan, som nu har förvandlats till en egen prickigkatt värld i två våningar.

Särskilt spännande känns vårt nya koncept Prickig Katt Boudoir på Magasinsgatan 19 där du förutom vår nya PrickigKatt-Björn hittar inredning och möbler i retrostil och herrkläder från bla märket Pace. Mer möbler kommer och fler herr märken och herr accessoarer är på ingång. Välkommen in och botanisera bland alla klurigheter som PrickigKatt samlat på sej i sin boudoir.

Tack alla ni som kom och gjorde invigningen helt oförglömlig, ballonger, rosévin, visning på byggställningar och bakelser i långa banor bjöds de ca 600 som kom och firade med oss i det underbara april vädret.

Här kan du kolla på mer bilder från invigningen och film med ”twisted feet dance academi”.

Vi håller som bäst på att uppdatera vår hemsida men du kan redan nu äntligen ta del av nyheterna som ligger i Prickig Katts hyllor även på nätet.

Njuut också av alla nya somriga klänningar som vi packat upp i veckan, guldränder i tunnt bomulls tyg för strand och somriga dagar, vit bomulls tunika med hålsöm från numph och mycket mer, välkommen välkommen!!

Psst - glöm inte att det är mors dag på söndag, då har vi öppet 12-16 i båda butikerna.

Våra läckra cyklar är återigen hemma. Har vi inte just den modell du vill ha så tar det bara tre dagar så kommer den hem direkt till dig. Kolla på dom genom att klicka på länken nedan (sitter du inte på bredband kan det ta lite tid):
Nirve – Färgglada crousing
Viva – Retro och klassisk

Ha en rackarns trevlig helg i det underbara vårvädret.

kram Prickig Katt / malin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar