lördag, oktober 4

Garagesale inställt: Nytt datum lördag 11 okrober

Tjola hej tjola hopp!!!!

Hoppas att allt är bra och att du är väl rustad inför kallare dagar, annars har vi fått in en provkollektion av helt underbara mocka handskar i allt från svart och olivgrönt till ljusrosa orange och blommigt, och hör och häpna priset är endast 198kr, men det är först till kvarn som gäller så klart.

Inte mindre än 60 olika modeller av mössor, baskrar och turbaner ligger i läckra travar runt om i PrickigKatts butik. Det är bara att sätta igång och proviantera inför höst och vinter. De ruggiga höststormarna är snart här och de kyliga mornarna har vi redan fått smaka på. Själv tycker jag att det är ett fantastiskt sätt att pigga upp sej själv och sin gamla kappa på. Sååå många kappor har man ju inte i sin garderob så att man kan byta men halsdukar handskar och mössor kan man ju unna sej ett gäng att variera med!

Till helgen var det sagt att det skulle hållas garagesale på Magasinsgatan. Den där årliga marknaden där man kan fynda sjukt billiga grejjer från ett 20 tal butiker du vet. Men vädrets makter vill annorlunda och trots att det lyser en sol in genom mitt fönster just nu så sägs det att det ska bli regn på lördag och då skjuter vi upp garagesalen till nästa helg!

Alltså lördag den 11 oktober blir det garagesale (där du även blir uppdaterad om det blir inställt pga dåligt väder).

Alltså: Garagesale på Magasinsgatan lördagen den 11 okt från 10-16.

Välkommen och hitta massor av fynd och du kan läsa mer på www.magasinsgatan.se samt vilka butiker som är med (där får du även information om det blir inställt).

Du har väl inte missat att kolla in alla nya funktioner på hemsidan, Tex kan du nu följa vår kläddagbok och enkelt få tips och ideer om hur man lätt kombinerar och förstärker sin egen personliga stil. Prenumerera gärna på inlägg i de kategorier du själv gillar bäst så blir du uppdaterad så fort något nytt kommer in.

Skynda dej in till oss så du inte missar de fina handskarna och medans det fortfarande finns ett stort härligt utbud av mössor att välja på. Psst det finns sjalar att matcha till nästan varje mössa och vante, bra va!

Ha en härlig dag och hoppas att vi ses snart, och glöm inte att sträcka på dej och tro att du är något, det är du!!!

/ Kram malin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar