onsdag, juli 16

Hoppas att midsommar varit underbar och att det blev mycket sill och dans runt midsommarstången!!!

Prickigkatt har ägnat midsommar till att öppna butiken i Grebbestad, så för dej som har vägarna förb i
i sommar är Prickigkatt på bryggan i Grebbestad nu öppet dagligen från 12 - tills vi stänger. Butiken är fullproppad med nya tavlor bakelseburkar och annat fantastiskt.

I Göteborg har vi fått in smycken från mi lajki som ser ut som muffins chokladbitar och tuggade tuggummin, helt underbara.

Cyklar från Nirve strålar i all sin glans och lockar till en aktiv sommar säsong, just nu har vi en gul Paul Frank cykel som tävlar om att vara snyggast med den rosa ständigt lika aktuella Hello Kitty cykeln. Så finns det ett helt gäng andra cykel godbitar som inte heller går av för hackor.
Glöm inte att det går att beställa extra tillbehör till din cykel, allt från ringklocka till leopardsadel och handtag...


Just nu gör vi plats för höst skorna som brukar dyka upp i slutet av juli och därför bjuder vi 50 % rabatt på alla skor, på övervåningen. Dvs Alla Fly London skor, mängder av Friis skor, söta ballerinor och slip in osv, 50 % på allt ihop!!!

Helt galet bra!! Trots att vi alla önskar oss en barfota sommar är det ju inte helt fel att ladda för festerna och de dagar fötterna trots allt behöver bo i en sko. Välkommen in och fynda.

Ha en riktigt härlig semester, så småningom, och välkommen in till oss och njut av nyheterna som trillar in flera gånger i veckan.

För dej som missat PrickigKatts boudoir, rekommenderar jag att ta en rejäl titt där, även här har vi fått in fantastiska retro cyklar från Viva som får än att känna sej fabulös. T-shirts från Pace med fina tryck finns till halva priset för att fira sommar och semestrar, köp en eller två till dej eller någon du tycker om, dessa hittar du i boudoiren tillsammans med fina scarves med skat-tryck på.
Alldeles nyinkommet i boudoiren är grafitti- och tatueringsböcker, läckra blädderböcker för coffe tables och inspiration.

Som sagt, ha en underbar sommar och glöm inte att uppdatera dej, vi får nyheter hela tiden!

/ Kram malin

1 kommentar:

  1. Åh vad jag älskar er butik! Jag var på besök i Gbg och var där förra veckan, blev ju helt kär!:) Ni kan väl öppna en butik i stockholm;)

    SvaraRadera