lördag, november 29

Advents tiden är här. äntligen!!!

Tända ljus överallt och massor av roliga fester att gå på och att anordna. Vi har fått in en super läcker skinn klänning från Culture som sätter sprätt på varje fest.

Hela PrickigKatt har nu börjat få sin julskrud, prickiga paket i varje hörn roliga granar och tomtegrodor som lättar upp tillvaron.

I dag tillbringade vi flera timmar med att slå in diskarna i julpapper och att klä om alla bord i juliga tyger, allt ser underbart juligt ut och kommer att vara färdig julat till Söndag då PrickigKatt bjuder in dej och dina vänner på glögg och pepparkakor mellan 12-16,Särskilt nöjda och stolta är vi över moln rummet som går i sockrigaste prinsess bakelse färger och som slår an en ton av my little pony jul, underbart!

Välkommen in och se själv vilket rum som är din favorit.

På Lördag dvs i morgon är det Världsaidsdagen på Magasinsgatan och vi är ett gäng butiker och resturanger som är med på Magasinsgatans Röda Insamling och samlar in pengar till förmån för aids forskningen. På PrickigKatt skänker vi
10% av försäljningen av alla röda varor går denna dag till Läkare utan gränsers arbete mot aids.

Det finns dessutom möjlighet att köpa en pin och Red Ribbon till förmån för detta eller att bara lägga en slant i RFSUs bössa.

I förrgår fick vi ett helt berg med Hello Kitty saker, shampoo, lotion, nagellack, parfym mm. som du inte kan missa om du eller någon du tycker om är det minsta förtjust i Hello Kitty. Obs vi har fått besök av Hello Kitty på vår hemsida och du kan genom att klicka på henne se nyheter och events som rör denna lilla filur.

Här nu lite tips för dig som inte har möjlighet att komma till oss. Vill du ha hjälp med att skicka iväg en julklapp eller sugen på att ge bort ett Presentkort från PrickigKatt så fixar vi det.

Ha en underbart härlig adventshelg, ät många lussekatter och mängder av pepparkakor och glöm inte att sträcka på dej. Visserligen blåser det ute men är man något så är man....

Hoppas att vi ses på skylt söndagen - Välkommen in när helst du har lust.

Och du, glöm inte bort Prickig Katt Boudoir. Där hittar du julklappar till mannen i dit liv :0) och andra killar du känner!

Kram / PrickigKatt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar