fredag, november 21

Tjohooo!

Flitens lampa lyser i PrickigKatts atelje och massor av coiffer har sett dagens ljus under november månad.

Små, små hårdekorationer som passar till december festerna.
Passa på att bunkra upp med julklappar nu när vi bjuder på 25% jubileumsrabatt, gäller tom måndag 24/11 då det är 1 månad kvar till julafton!

Vi har laddat upp med nya härligheter ifrån både vår egen atelje och från Lisbeth Dahl, sköna retro pippiklänningar och massor av roliga jul dekorationer.

Dessa kommer du åxå hitta på webbsidan inom ngn dag. Mallan uppdaterar för fullt!
Tala om för dina vänner vad du önskar dej genom att använda våran önskeknapp på hemsidan. Det är det lilla kuvertet du hittar under varje produktbild. Klicka på kuvertet och det är bara att fylla i din egna "tomtes" epost och skicka iväg. Vem vet vad som hamnar under granen!

PrickigKatt har preparerat egna julkalendrar där du enkelt och lätt köper en tomtesäck till någon du tycker om. 23 numrerade paket med roliga och juliga överraskningar som samsas i en mumsig tomtesäck. Du kryddar själv med valfritt belopp på presentkortet som paketeras in och utgör det 24:e paketet.

Gillar du någon som gillar PrickigKatt kan det helt enkelt inte finnas en roligare överraskning!!!!!

Du vet väl förresten om att du kan kommentera och agera på PrickigKatt sidan nu mer än tidigare och att vi även har en super enkel mailshop där du lätt kan beställa och få varor hemskickade till dej, bra om man inte bor i närheten av PrickigKatt på Magasinsgatan. Eller om man tycker att det är litet för regnigt och hemskt att ta sej ut i november Göteborg (självklart gäller även jubileumsrabatten när du handlar på webben).

Ha det gott och glöm inte att sträcka på dej och tro att du är något - det är du!!

Kram / PrickigKatt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar